EnquireNow is de onmisbare tool voor het efficiënt beheren van technologie

De EnquireNow Client Portal ondersteunt cliënten van MediLease en ProfLease bij het efficiënt beheren van digitale- en medische technologie gedurende alle fasen van de levenscyclus.

De EnquireNow Client Portal als technology lifecycle management tool

De EnquireNow Client Portal ondersteunt uw organisaties bij het beheren van technologie gedurende de hele levenscyclus. Hierbij onderscheiden we drie fasen: 

  1. Het verkrijgen van technologie
  2. Het gebruiken van technologie
  3. Het afvloeien van technologie

Benieuwd hoe de functies van de EnquireNow Client Portal uw organisatie ondersteunen in iedere fase van de levenscyclus? Lees dan snel verder.

EnquireNow Client Portal voor cliënten in de volgende sectoren

Zakelijk

Overheid

Onderwijs

Retail

Zorg

Over ProfLease

Over ons

EnquireNow is het label voor alle tools van ProfLease en MediLease. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, is de ProfLease groep uitgegroeid tot het boutiquekantoor van Nederland op het gebied van lease- en lifecycle managementoplossing voor investeringen in medische apparatuur, digitale apparatuur en productiemachines.

Ter ondersteuning van het het lifecycle management proces van onze cliënten hebben wij onder het label EnquireNow verschillende producten ontwikkeld. Lees hier meer over de toegevoegde waarde van beide leasemaatschappijen.