EnquireNow Client Portal

Bij het afsluiten van een leaseovereenkomst krijgen onze cliënten toegang tot de EnquireNow Client Portal om alle technologie efficiënt te kunnen beheren. Vraag een demo aan en ontdek de mogelijkheden.

De functies van de EnquireNow Client Portal

1. Contract management

De contractenmodule in EnquireNow Asset Management biedt de mogelijkheid om alle lopende leaseovereenkomsten in te zien met bijbehorende parameters. Denk bijvoorbeeld aan de leasevorm, de contractfase en alle assets die horen bij het contract. 

2. Asset management

In de Asset Management module heeft u een compleet overzicht van alle geleasede assets van uw organisatie met de meeste essentiële informatie over een asset. Denk hierbij aan het type asset, het serienummer, de status en de modelomschrijving. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf per asset een gebruiker, kostenplaats en locatie toe te wijzen.

3. Budget Management

Bij grotere projecten kan het zijn dat apparatuur in delen wordt geleverd. Met de Budget Management module heeft u grip op de beschikbare ruimte en weet u precies welke apparatuur al is geleverd en voor welk investeringsbedrag u nog kunt bestellen.

4. Voorraad Management

Het kan zijn dat niet alle apparatuur direct in gebruik wordt genomen. Ook kan er een extra grijpvoorraad aanwezig zijn. Daarom kan er bij iedere assets worden aangegeven of deze in de voorraad wordt opgenomen. Zo heeft goed inzicht in welke apparatuur op voorraad aanwezig is.

5. Service Management

Per asset kan de status van het object worden bijgewerkt. Zo kan deze ook als defect of als gestolen worden gemarkeerd. Hierachter zit een workflow technologie waarbij uw interne IT-afdeling of service provider wordt gevraagd om actie te ondernemen om het probleem op te lossen. Daarnaast heeft u per asset toegang tot een logboek waarin eventuele wijzigingen zijn te herleiden.

6. Inname rapportage

Op het moment dat een leaseovereenkomst is beëindigd en de apparatuur is geretourneerd zorgen wij dat deze op inactief wordt gezet. Hierbij houdt u een volledig overzicht van alle actieve maar dus ook de inactieve assets.

Hoe andere gebruikers EnquireNow Asset Management ervaren

Gebruikt door meer dan 30 organisaties

ProfMediLease-60

Veelgestelde vragen

Nee de EnquireNow Client Portal is gratis te gebruiken bij het afsluiten van een leaseovereenkomst met meerdere assets. 

Beheer uw technologie efficiënt met de EnquireNow Client Portal

Vraag vrijblijvend een demo aan.