Lease aanbieden als leverancier van ICT-apparatuur

Snel en eenvoudig een lease aanvragen voor uw klanten met EnquireNow, terwijl ProfLease na de offerte u al het werk uit handen neemt.
Lease aanbieden als leverancier van ICT-apparatuur

Ontvang 1% kickback fee over de gefinancierde factuurwaarde

Om u als leverancier van ICT-apparatuur met EnquireNow kennis te kunnen laten maken lanceert ProfLease een speciale actie. Eenmaal aangemeld betalen wij u 1% kickback fee over de netto factuurwaarde die via EnquireNow wordt gefinancierd. Aanmelden kan tot en met 30 oktober 2020. Om optimaal van deze actie te profiteren kunt u meerdere personen registreren. De actievoorwaarden leest u hier.

Waarom lease aanbieden?

Meer verkoop

Lease resulteert doorgaans in een hogere omzet en maakt het bovendien mogelijk om beoogde investeringen van de klant in tijd naar voren te halen. Kortom, lease maakt het aanschaffen van apparatuur laagdrempelig.

Betere marges

In tegenstelling tot koop ligt bij lease de nadruk in mindere mate op het investeringsbedrag. Eén euro additionele investering werkt namelijk slechts marginaal door in de maandprijs. Hierdoor is er meer financiële ruimte voor het afsluiten van additionele diensten waarop in de regel hogere marges gemaakt worden dan op de verkoop van hardware.

Een klant voor het leven

ProfLease biedt de mogelijkheid om geleasede apparatuur gedurende de looptijd van een contract voortijdig te vervangen waardoor u extra verkoopmomenten kunt realiseren. In tegenstelling tot koop zal bij het aanbieden van een lease uw klant continue bij u blijven kopen.

ProfLease is gespecialiseerd in het leasen van ICT-apparatuur, zoals:

Mobiele apparatuur

Mobiele apparatuur

Werkplek apparatuur

Werkplek apparatuur

Audiovisuele apparatuur

Audiovisuele apparatuur

POS-systemen

POS-systemen

Mobiele apparatuur

Mobiele apparatuur

Werkplek apparatuur

Werkplek apparatuur

Audiovisuele apparatuur

Audiovisuele apparatuur

POS-systemen

POS-systemen

Nadat mijn lease offerte via EnquireNow was geaccepteerd door mijn cliënt, nam ProfLease ál het lease-werk voor mij uit handen.

Onze dienstverlening gaat verder dan het bieden van louter de mogelijkheid tot financiering.

Bij veel leasemaatschappijen moet u zelf alles regelen voor het afhandelen van de lease. Denk hierbij aan de UBO, het verzamelen van ID-kaarten en paspoorten en zorgen dat het contract volledig wordt ondertekend. Bij ProfLease nemen wij dit volledig voor u uit handen en wordt de lease op een professionele wijze afgehandeld zoals u dat van een leasemaatschappij mag verwachten.

Zodoende kunt u zich op uw verkoopactiviteiten blijven richten terwijl wij voor een vloeiende afhandeling van de lease zorgen.

Alle voordelen van lease aanbieden via EnquireNow van ProfLease

Wilt u ook meer omzet en marge realiseren door het aanbieden van lease via EnquireNow?

Scroll naar top