Over ons

EnquireNow is een product van ProfLease en MediLease – dé onafhankelijke leasemaatschappijen van Nederland.
Over ons

Over ProfLease

De ProfLease groep kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring, gedurende welke periode wij zijn uitgegroeid tot het boutiquekantoor van Nederland op het gebied van maatwerk leaseoplossingen voor grote investeringen in lease. Maar met EnquireNow hebben we nu ook een oplossing voor investeringen vanaf €10.000.

Voor grote investeringen staan we uiteraard tot uw beschikking om namens u of samen met u uw klant te bezoeken en ook op directieniveau van gedachten te wisselen over een financieringsoplossing die tegemoet komt aan de wensen van uw klant. ProfLease heeft zich vergaand gespecialiseerd in twee segmenten: ICT en productiemachines.

Over MediLease​

MediLease heeft veel ‘sprongen voorwaarts’ in de gezondheidszorg mogen financieren. We hebben veel zorgprofessionals in staat kunnen stellen mee te groeien met de ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Het is onze missie geworden: we willen groei mogelijk maken in de zorg. 

MediLease is het boutiquekantoor van Nederland op het gebied van maatwerk leaseoplossingen voor grote investeringen in lease. Maar met EnquireNow hebben we nu ook een oplossing voor investeringen vanaf €5.000.

Voor grote investeringen staan wij tot uw beschikking om namens u of samen met u uw klant te bezoeken en ook op directieniveau van gedachten te wisselen over een financieringsoplossing die tegemoet komt aan de wensen van uw klant. 

Wilt u ook meer omzet en marge realiseren door het aanbieden van lease via EnquireNow?

Scroll naar top