EnquireNow voor leveranciers van medische apparatuur

Lees hier meer over hoe de producten van EnquireNow u als leverancier van medische apparatuur in het verkoopproces kunnen ondersteunen.
Lease aanbieden als leveranciers van medische apparatuur

De producten van EnquireNow

EnquireNow Vendor Portal

Ontwikkeld voor leveranciers om eenvoudig en snel een lease aan te bieden aan cliënten en grip te krijgen op aanbiedingen en contracten.

EnquireNow Connect

Ontwikkeld voor leveranciers om naadloze integraties te maken tussen ons platform en eigen systemen. Denk bijvoorbeeld aan CRM- en marketingsystemen en websites.

EnquireNow calculator wordpress plugin

EnquireNow Leadgenerator (WordPress Plugin)

Ontwikkeld voor leveranciers om op hun eigen website met behulp van een leasecalculator meer leads te genereren.

MediLease is gespecialiseerd in het leasen van medische apparatuur, zoals:

Ziekenhuis / ZBC apparatuur

Tandarts apparatuur

Laboratorium apparatuur

Veterinaire apparatuur

Apotheek apparatuur

Wij helpen u bij het aanbieden van uw As a Service-oplossing

Steeds vaker wordt een full-service oplossing aangeboden voor medische apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Dit wordt ook wel ‘As a Service’ genoemd. Denk hierbij aan apparatuur zoals E-health, ziekenhuisbedden en Medical COW’s. Hiernaast ziet u een voorbeeld van welke diensten gezamenlijk een As a Service-oplossing voor digitale medische apparatuur kunnen vormen.

Uiteraard kunnen wij alle diensten verzorgen, maar mocht u zelf diensten willen uitvoeren dan vullen wij de ontbrekende schakels voor u in.

Met de EnquireNow Vendor Portal, de EnquireNow Leadgenerator en EnquireNow Connect wordt het nog eenvoudiger om een As a Service aan te bieden. Lees hieronder meer over de verschillende producten.

Waarom lease aanbieden?

Meer verkoop

Lease resulteert doorgaans in een hogere omzet en maakt het bovendien mogelijk om beoogde investeringen van de klant in tijd naar voren te halen. Kortom, lease maakt het aanschaffen van apparatuur laagdrempelig.

Betere marges

In tegenstelling tot koop ligt bij lease de nadruk in mindere mate op het investeringsbedrag. Eén euro additionele investering werkt namelijk slechts marginaal door in de maandprijs. Hierdoor is er meer financiële ruimte voor het afsluiten van additionele diensten waarop in de regel hogere marges gemaakt worden dan op de verkoop van uw apparatuur.

Grip op uw klanten

Lease zorgt ervoor dat u op zowel het huidige besluitvormingsproces als op de toekomstige vervanging van de apparatuur een strakke regie heeft. Omdat de looptijd op voorhand vast ligt weet u precies wat het meest geschikte moment is voor het initiëren van een gesprek over de vervanging van uw apparatuur.

Alle voordelen van lease aanbieden via EnquireNow van MediLease

Hoe werkt MediLease?

Nadat mijn lease offerte via EnquireNow was geaccepteerd door mijn cliënt, nam MediLease ál het lease-werk voor mij uit handen.

Onze dienstverlening gaat verder dan het bieden van louter de mogelijkheid tot financiering.

Bij veel leasemaatschappijen moet u zelf alles regelen voor het afhandelen van de lease. Denk hierbij aan de UBO, de KYC, het verzamelen van ID-kaarten en paspoorten en zorgen dat het contract volledig wordt ondertekend. Bij MediLease nemen wij dit volledig voor u uit handen en wordt de lease op een professionele wijze afgehandeld zoals u dat van een leasemaatschappij mag verwachten.

Zodoende kunt u zich op uw verkoopactiviteiten blijven richten terwijl wij voor een vloeiende afhandeling van de lease zorgen.

Start vandaag nog met het inzetten van EnquireNow

Van het genereren van leads tot het efficiënt aan kunnen bieden van een lease.
Scroll naar top