Lease aanbieden als leverancier van productiemachines

Snel en eenvoudig een lease aanvragen voor uw klanten met EnquireNow, terwijl ProfLease na de offerte u al het werk uit handen neemt.
Lease aanbieden als leverancier van machines

Waarom lease aanbieden?

Meer verkoop

Lease resulteert doorgaans in een hogere omzet en maakt het bovendien mogelijk om beoogde investeringen van de klant in tijd naar voren te halen. Kortom, lease maakt het aanschaffen van een machine laagdrempelig.

Betere marges

In tegenstelling tot koop ligt bij lease de nadruk in mindere mate op het investeringsbedrag. Eén euro additionele investering werkt namelijk slechts marginaal door in de maandprijs. Hierdoor is er meer financiële ruimte voor het afsluiten van additionele diensten waarop in de regel hogere marges gemaakt worden dan op de verkoop van machine.

Grip op uw klanten

Lease zorgt ervoor dat u op zowel het huidige besluitvormingsproces als op de toekomstige vervanging van de apparatuur een strakke regie heeft. Omdat de looptijd op voorhand vast ligt weet u precies wat het meest geschikte moment is voor het initiëren van een gesprek over de vervanging van de machine.

ProfLease is gespecialiseerd in het leasen van productiemachines, zoals:

Houtbewerkingsmachines

Houtbewerking machines

Metaalbewerking machine

Metaalbewerking machines

Verpakkingsmachines

Verpakking machines

Robots

Robots

Houtbewerkingsmachines

Houtbewerking machines

Metaalbewerking machine

Metaalbewerking machines

Verpakkingsmachines

Verpakking machines

Robots

Robots

Nadat mijn lease offerte via EnquireNow was geaccepteerd door mijn cliënt, nam ProfLease ál het lease-werk voor mij uit handen.

Onze dienstverlening gaat verder dan het bieden van louter de mogelijkheid tot financiering.

Bij veel leasemaatschappijen moet u zelf alles regelen voor het afhandelen van de lease. Denk hierbij aan de UBO, het verzamelen van ID-kaarten en paspoorten en zorgen dat het contract volledig wordt ondertekend. Bij ProfLease nemen wij dit volledig voor u uit handen en wordt de lease op een professionele wijze afgehandeld zoals u dat van een leasemaatschappij mag verwachten.

Zodoende kunt u zich op uw verkoopactiviteiten blijven richten terwijl wij voor een vloeiende afhandeling van de lease zorgen.

Alle voordelen van lease aanbieden via EnquireNow van ProfLease

Wilt u ook meer omzet en marge realiseren door het aanbieden van lease via EnquireNow?

Scroll naar top