EnquireNow voor leveranciers van digitale apparatuur

Lees hier meer over hoe de producten van EnquireNow u als leverancier van digitale apparatuur in het verkoopproces kunnen ondersteunen.
Lease aanbieden als leverancier van ICT-apparatuur

Wij helpen u bij het aanbieden van uw As a Service-oplossing

Omzet doelstellingen halen, voldoende marge maken en grip houden op de klant, dat zijn de uitdagingen waar menig ICT-hardware leverancier vandaag de dag voor wordt geplaatst. Daarom bieden leveranciers steeds vaker een prijs per maand. Uitdagingen van de cliënt kunnen worden vertaald in een As a Service oplossing. Hiernaast ziet u een voorbeeld hoe we samen met u een complete As a Service kunnen aanbieden aan uw klanten. Uiteraard kunnen wij alle diensten verzorgen, maar mocht u zelf diensten willen uitvoeren dan vullen wij de ontbrekende schakels voor u in.

Met de EnquireNow Vendor Portal, de EnquireNow Leadgenerator en EnquireNow Connect wordt het nog eenvoudiger om een As a Service aan te bieden. Lees hieronder meer over de verschillende producten.

De producten van EnquireNow

EnquireNow Vendor Portal

Ontwikkeld voor leveranciers om eenvoudig en snel een lease aan te bieden aan cliënten en grip te krijgen op aanbiedingen en contracten.

EnquireNow Connect

Ontwikkeld voor leveranciers om naadloze integraties te maken tussen ons platform en eigen systemen. Denk bijvoorbeeld aan CRM- en marketingsystemen en websites.

EnquireNow calculator wordpress plugin

EnquireNow Leadgenerator (WordPress Plugin)

Ontwikkeld voor leveranciers om op hun eigen website met behulp van een leasecalculator meer leads te genereren.

ProfLease is gespecialiseerd in het leasen van ICT-apparatuur, zoals:

Mobiele apparatuur

Werkplekken

Audiovisuele apparatuur

POS-systemen

Printers

Waarom As a Service aanbieden?

Meer verkoop

Lease resulteert doorgaans in een hogere omzet en maakt het bovendien mogelijk om beoogde investeringen van de klant in tijd naar voren te halen. Kortom, lease maakt het aanschaffen van apparatuur laagdrempelig.

Betere marges

In tegenstelling tot koop ligt bij lease de nadruk in mindere mate op het investeringsbedrag. Eén euro additionele investering werkt namelijk slechts marginaal door in de maandprijs. Hierdoor is er meer financiële ruimte voor het afsluiten van additionele diensten waarop in de regel hogere marges gemaakt worden dan op de verkoop van hardware.

Een klant voor het leven

ProfLease biedt de mogelijkheid om geleasede apparatuur gedurende de looptijd van een contract voortijdig te vervangen waardoor u extra verkoopmomenten kunt realiseren. In tegenstelling tot koop zal bij het aanbieden van een lease uw klant continue bij u blijven kopen.

Alle voordelen van lease aanbieden via EnquireNow van ProfLease

Hoe werkt ProfLease?

Nadat mijn lease offerte via EnquireNow was geaccepteerd door mijn cliënt, nam ProfLease ál het lease-werk voor mij uit handen.

Onze dienstverlening gaat verder dan het bieden van louter de mogelijkheid tot financiering.

Bij veel leasemaatschappijen moet u zelf alles regelen voor het afhandelen van de lease. Denk hierbij aan de UBO, het verzamelen van ID-kaarten en zorgen dat het contract volledig wordt ondertekend. Bij ProfLease nemen wij dit volledig voor u uit handen en wordt de lease op een professionele wijze afgehandeld zoals u dat van een leasemaatschappij mag verwachten.

Zodoende kunt u zich op uw verkoopactiviteiten blijven richten terwijl wij voor een vloeiende afhandeling van de lease zorgen.

Start vandaag nog met het inzetten van EnquireNow

Van het genereren van leads tot het efficiënt aan kunnen bieden van een lease.
Scroll naar top